Motion i naturen – efteråret 2018

Skrevet lørdag d. 17. juni 2017

DSC_0282
Hjerteforeningen Halsnæs tilbyder træning i naturen. Hjerte-rigtig træning og hyggeligt samvær i Frederiksværk Skovene. Tag naboen eller børnebørnene under armen og dyrk alsidig skovmotion på bakker og træstammer, over grøfter og grene. Motion hvor alle kan være med – uanset om du løber eller går.

Underviser er Susanne Grøn, fysioterapeut med mange års erfaring i træning af Hjertepatienter og andre.

Træningen er onsdage kl. 17.00 fra den 15. august 2018 til den 24. oktober 2018. Mødested på P-plads/M/S Frederikkes anløb Arresødalvej 101, Frederiksværk. Holdet starter når der er min. 6 deltagere

Egenbetalingen på 400 kr. for en halvsæson (10 gange)

Aktiviteten er støttet af Hjerteforeningen

Hvis du vil vide mere og tilmelde dig skal du kontakte Hjerteforeningen Halsnæs på mail: brohenrik@gmail.com